Vælg en side

Hvis du vil have din egen, personlige pool, så kan et af vores mange udvalg af pools helt sikkert matche dine ønsker. Vi har fritstående og nedgravet swimmingpools i mange forskellige størrelser, former og materialer.

Fritstående swimmingpool

En fritstående swimmingpool er til dig, der ikke ønsker at investere en masse tid og penge i at nedgrave din pool, ønsker let montering og en ligeså nem demontering. Det gode ved en fritstående pool er, at hvis du ikke længere ønsker den stående, så kan du nemt samle den sammen og pakke den væk. Vi har et stort udvalg af fritstående pools i mange forskellige størrelser, former og materialer, samt komplette pakker til dig der ønsker en let levering og montering.

Kig forbi og gør et kup – vores fritstående swimmingpools er nemme at installere og med et stort udvalg finder du den der passer til lige netop dit behov.

Nedgravet swimmingpool

En nedgravet pool graves helt eller delvist ned og placeres et fast sted. Med en nedgravet swimmingpool får du den luksuriøse oplevelse af at have pool på din egen grund og muligheden for at skabe præcist det æstetiske udtryk du drømmer om. En af de gode ting ved en nedgravet pool er, at den ikke fylder meget over jorden og derfor er mere let tilgængelig. Vi har et stort udvalg af nedgravet swimmingpools, så du nemt kan finde din foretrukne pool og få opfyldt din drøm.

Uanset om du vælger en fritstående eller nedgravet pool, så skal du stadig tage højde for et par vigtige faktorer dit valg af swimmingpool. Dette gælder alt fra økonomi og plads til et æstetisk udtryk og valget af materialer. Vi anbefaler at du tager en dybere dyk i alle de forskellige muligheder, så du træffer det bedste valg for dig!

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig, så du kan få den bedste pooloplevelse – om det er en nedgravet eller fritstående. Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte swimmingpool til din have!