Vælg en side

Mange af os har en forkærlighed for skåle og fade, og hvorfor ikke? De gør vores spise- og sofaborde mere indbydende og tiltrækkende. Her hos Bedste-skål.dk ved vi, hvor vigtigt det er at have smukke og funktionelle skåle og fade, der matcher vores mad og dækker bordets æstetik. I denne blog vil vi fordybe os i vores skåle- og fadekatalog fra forskellige mærker og inspirere dig med idéer til, hvordan du kan tage din middagsservering til det næste niveau.

Vores klassiske fade fra blandt andre Pillivuyt og Piet Hein er ideelle til enhver slags servering og kan endda placeres direkte fra ovnen til bordet. Det kan ikke blive meget nemmere end det! Pillivuyt-fadene er kendt for deres høje kvalitet og slidstyrke, mens Piet Hein-fadene er mere minimalistiske og passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Derudover kan vi ikke undervurdere det smukke musselmalede stel fra Royal Copenhagen, der ser fantastisk ud med både fisk og vildt på tallerkenen. Tilføj resten af stellet og skab en elegant og sammenhængende borddækning.

Er du mere indstillet på det moderne look? Så er Kählers skåle og fade med deres delikate farver og grafiske linjer perfekte til at give dit bord et strejf af futuristisk elegance. De passer godt til søde æbler og kastanjer men også til dine favorit snacks. Denne serie er perfekt til at skabe en afslappet, men samtidig stilfuld og moderne stemning på dit spisebord.

Når det kommer til skåle, har vi også et stort udvalg fra mange mærker. Erik Bagger, Rosendahl Grand Cru og Herstal er nogle mærker, der tilbyder skåle til de søde sager og meget mere. Erik Baggers signature-stil er for eksempel genkendelig med hans flotte skåle og fade, der tager sig godt ud med både farverige frugter og søde desserter. Rosendahl Grand Crus glas- og porcelænsskåle passer også perfekt ind i en moderne boligindretning, mens Herstals skåle med deres elegante nordiske design passer godt til enhver lejlighed.

Vores udvalg af skåle og fade passer til en bred vifte af forskellige stile og behov og er det perfekte tilbehør, der kan løfte din borddækning. Fra det klassiske til det moderne look, fra servering til dessertskåle – vi har det hele her hos Bedste-skål.dk. Så næste gang du planlægger en middag, så overvej at tage et kig på vores udvalg, for at sikre dig, at du tilbyder din mad det bedste af det bedste på æstetisk niveau.