Vælg en side

Når man skal isolere et hus med en hulmur, er det godt at vide, hvor meget bedre papirisolering er i forhold til andre materialer. Papirisolering har en varmeledningsevne på 0,04 W/mK, mens Leca-kugler har en varmeledningsevne på 0,095 W/mK. Dette betyder, at hvis man udskifter Leca-kugler til papirisolering tager man et skridt mod et hus med bedre isoleringsevne.

Når man sætter papirisolering i en hulmur, opnår man typisk en isoleringseffekt der er 100%*(0,095-0,04)/0,04 = 140 % bedre. Dette kan føre til et hus med lave varmetab og lavere varmeudgifter.

Desuden er papirisolering et materiale, som er lavet af genbrugte aviser og blade, hvilket gør det økologisk bæredygtigt. Det har en kompakt struktur, stor fleksibilitet og kan let udskæres i forskellige størrelser, så det passer til ethvert hulrumsdimension. Papirisolering har også nogle unikke egenskaber som modstandsdygtighed over for udvinding af fugt fra jorden, samt en høj varmeisoleringsevne, som gør det til et fremragende valg for hulmursisolering.

Så hvis du ønsker at have et hus med et minimum af varmetab, er papirisolering det ideelle materiale. Det miljøvenlige materiale er let at installere, og hvis det bruges korrekt, kan man få et godt resultat. Når du har valgt dit materiale, er det vigtigt at finde en professionel til at foretage den nødvendige isolering for dig. På 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis tilbud fra dygtige håndværkere, der kan gøre jobbet for dig.

Hulmursisolering-1 er stedet hvor du kan spare mange penge

Takket være 3byggetilbud.dk kan du spare mange penge på hulmursisolering. Du får op til 3 gratis tilbud fra lokale håndværkere, der er specialister i isolerende arbejde, samt at de har stor erfaring med papir-isoleringsmaterialet. Sammenlign deres priser og bed om tilbud, så du kan få det bedst mulige resultat uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sørg for at overveje alle de tilgængelige materialer, og spørg din håndværker om råd. De er glade for at give professionelle råd om, hvilket isoleringsmateriale der bedst vil opfylde dit behov. Når du har foretaget et klogt valg og fået udført dine isolerende arbejder, kan du sidde tilbage og nyde resultatet. Et hus med et minimum af varmetab og lavere energiregninger! Det er en win-win situation for alle!